Megjelent a Nyomtass te is! 276. száma

A tartalomból:

Mese a „szankciós” inflációról 
A kormány minden eszközt bevet, hogy meggyőzze a magyar közvéleményt: a súlyosbodó megélhetési válság nem az ő hibás gazdaságpolitikája miatt van, hanem kizárólag a háború, újabban pedig a „szankciók” miatt.

Blokád alá vonná a tévészékházat Hadházy
November 4-én délután 17:30-ra menjenek minél többen az MTVA budapesti székházához a Kunigunda útra, és vonják legalább néhány órára blokád alá az intézményt – kéri Hadházy Ákos független parlamenti képviselő.

Megint hazudott Orbán Viktor
A miniszterelnök azt állította egy rádióinterjúban, hogy a magyar gáztározók tele vannak, míg a nyugati országokban ez nincsen így. Az igazság ezúttal is éppen a fordítottja ennek, mi vagyunk lemaradva a tartalékolásban.

Ragaszkodnak az olcsó magyar munkaerőhöz
Az Európai Parlament nemrég fogadta el az uniós minimálbérről szóló irányelvet, amelynek lényege, hogy a tagállamoknak a helyi költségeket és bérszinteket figyelembe véve garantálniuk kell a tisztességes megélhetést biztosító minimálbért.

Bezárnak 366 kispostát
A megnövekedett energiaárak miatt november 11-től a Magyar Posta szüneteltet 210 településen 366 postahivatalt.

Egyre kevesebb gyerek születik 
Idén szeptemberben 7673 gyerek született, 962-vel kevesebb, mint egy évvel korábban – közölte a Központi Statisztikai Hivatal.

Nem igaz, hogy Brüsszelen múlik a tanári béremelés
Ahogy erősödni kezdtek a pedagógusok bérkövetelései, a kormány elkezdett Brüsszelre és a „baloldalra” mutogatni, hogy miattuk nem tud fizetni. Pedig amikor a rendőrök, a katonák fizetését rendezték, vagy éppen a parlamenti képviselők és miniszterek juttatásait emelték jelentősen, akkor nem kellett uniós pénzekre várni.

HASZNOS HÍREK

Ne a csatornába öntse a használt sütőolajat! Mutatjuk, mit tehet vele
A lefolyóba öntött olaj egyetlen cseppje akár 1000 liter élővizet is beszennyezhet. Szerencsére Magyarországon egyre több gyűjtőponton lehet már leadni a használt sütőolajat.

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtasste is! felkerült a Balakan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn