Megjelent a Nyomtass te is! 270. száma

A tartalomból:

3000 milliárdot vehet el tőlünk az Unió Orbán miatt
Az Európai Bizottság javaslata alapján akár 3000 000 000 000 forintot vonhatnak el Magyarországtól, mert olyan súlyosnak látják a korrupciót hazánkban. Ez akkora összeg, hogy minden magyar emberre 300 ezer forint jutna belőle. Ennyivel kevesebb jut majd az ország fejlesztésére. 

Tovább harcolnak a tanárok 
Egyre több iskola csatlakozik a tanévkezdésre meghirdetett gördülő polgári engedetlenséghez. A pedagógusok a méltatlan bérek és a sorozatos megaláztatások ellen demonstrálnak. Hangsúlyozva, hogy az elhanyagolt oktatási rendszer legnagyobb kárvallotjai nem ők, hanem a diákok és az országunk jövője lesz.

Magyarország már nem demokrácia
Hazánk már nem tekinthető teljes értékű demokráciának, és az európai értékek rendszerszintű veszélyben vannak az országban – állapította meg az Európai Parlament (EP) a múlt héten elfogadott jelentésében.

Itt vannak a tűzifaprogram részletei
Elindul a hatósági áras tűzifaprogram, már lehet jelentkezni vásárlási szándékkal az erdőgazdaságoknál.

9 hónap alatt 39 százalékkal drágult egy nagybevásárlás
Napra pontosan 9 hónap után 39 százalék drágulással találkoztak a Lidlben, amikor végignézték ugyanazoknak a termékeknek az árait, amelyeket decemberben is vásároltak. 

Rengeteget nyer az állam a rezsiemeléssel 
Miközben a lakosság, a gazdasági társaságok és az önkormányzatok alaposan megszenvedik az energiaár-emeléseket, a költségvetés jelentős többletbevételhez jut a magasabb gáz- és áramárak révén.

HASZNOS HÍREK

A tartásdíj és az infláció 
Mit lehet tenni az óriási drágulás közepette, ha a tartásdíjat úgy szabályozta a bíróság (vagy úgy állapodtak meg a szülők), hogy az nincs tekintettel az inflációra?  Az alábbiakban emellett arra is kitérünk, mi a teendő, ha nem fizet a kötelezett.

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtasste is! felkerült a Balakan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn