Megjelent a Nyomtass te is! 266. száma

A tartalomból:

Elveszíthetjük az uniós támogatásokat
Vészesen fogy az idő és az Európai Unió türelme. Magyarország az egyetlen állam, amelyik képtelen volt megegyezni a támogatások feltételeiről. Pedig a tét több ezermilliárd forint, amelyre égetően szükségük lenne a magyar embereknek.

Diáktüntetés szeptember 2-án 
A Diákok a Tanárokért mozgalom szeptember 2-án 16 órára szervez tanévnyitó tüntetést Budapesten a Szent István térre. Emellett az ország összes diákját arra kérik, hogy viseljenek kockás inget az iskolai évnyitón, így vállalva szolidaritást a béremelésre váró tanáraikkal.

Brutális áremelkedés az iskolai menzákon
Jelentős áremelkedés jöhet a szeptemberi iskolakezdéssel az iskolai menzákon. Zoltai Anna, a Közétkeztetők és Élelmezésvezetők Országos Szövetségének elnöke szerint ez az emelkedés akár a 30 százalékot is elérheti. Zoltai szerint ráadásul a jelenlegi gazdasági helyzetben a menzát működtetők már nem tudnak megfelelni a minőségi követelményeknek sem.

A vízműveket is elrabolják az önkormányzatoktól 
Nem részesülhetnek támogatásban az önkormányzati tulajdonú, az energiaválság miatt ellehetetlenülő vízművek, csak ha átadják tulajdonukat az államnak. Hát igen, ezt hívják zsarolásnak. 

Gáztartalékban az utolsók között
Az Európai Unió legtöbb tagállama jó úton halad a tározóik teljes feltöltése felé, de vannak kivételek: hazánk eddig elmaradt a tavalyi évhez és más, az orosz gáztól függő országokhoz képest is. 

A Fradit pénzeli az áramszolgáltató
Miközben durván emelik az áram árát, az MVM, a Magyar Villamos Művek állami segítségre szorul, az általa beszedett pénzből bőkezűen támogatja például a futballt.

 

HASZNOS HÍREK

Rezsicsökkentő spórolási tippek
Egy ország keresi kétségbeesetten, hogyan tudna takarékoskodni az árammal, a vízzel és a gázzal. Összegyűjtöttünk néhány javaslatot, amivel csökkenthető a fogyasztás.

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtasste is! felkerült a Balakan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn