Megjelent a Nyomtass te is! 265. száma

A tartalomból:

Nehéz az ébredés
Egyre több embernek kezd világossá válni, hogy a mai súlyos válság fő okozója az általa egykor szentnek és zseninek tartott Orbán Viktor. A közvélemény-kutatók azt jelzik, hogy ha lassan is, de a Fidesz szavazói is kezdenek kiábrándulni belőle. Miközben mind többen vetik fel: a válság megoldását Orbán távozása jelentené.

Mennyivel kerül többe egy nagybevásárlás?
Pontosan ugyanazt a 15-féle terméket – főként élelmiszereket – vásárolták meg ugyanabban az áruházban, mint tavaly augusztusban. Az áremelkedés 46 százalékos, miközben az infláció ősszel tovább emelkedhet.

A kormány szerint is tragikus az egészségügy helyzete
Azokban a dokumentumokban, amelyekkel pénzt kérünk az Európai Uniótól, egészen másképpen értékeli az egészségügy helyzetét  a Fidesz-kormány, mint a propagandában.

Ahol nincs jogállam, ott a korrupció az úr
Az Európai Unióban a jogállami értékek és szabályok a polgárt védik az állam önkényével szemben. Július közepén jelent meg az Európai Bizottság 2022-es jogállamisági jelentése. Évről évre mind a 27 uniós tagállamot vizsgálják. Idén az országjelentésekhez már ajánlásokat is kapcsoltak. A magyar jogállamisággal súlyos, rendszerszintű gondok vannak.

HASZNOS HÍREK

Mit tegyünk, ha problémát jelent a rezsi befizetése?
Átmeneti fizetési nehézség esetén bárki kérhet a szolgáltatótól fizetési haladékot vagy részletfizetési lehetőséget. Ezt érdemes mielőbb – még a számlafizetési határidő lejárta előtt – jelezni a szolgáltatónak. Segítséget adhatnak még a települések önkormányzatai, illetve a szociális segélyező szervezetek is.

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtasste is! felkerült a Balakan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn