Megjelent a Nyomtass te is! 263. száma

A tartalomból:

Orbán: Megszorítások pedig nem lesznek
Van viszont infláció elleni harc, forint megvédése, rezsiküzdelem, kata-átalakítás, extraprofitadó, benzinársapka, hatósági ár. Egy friss közvélemény-kutatás szerint az embereket már nem lehet megtéveszteni mindenféle szómágiával, a magyarok 80 százaléka szerint bizony kemény megszorítások sorozata az, ami most történik. 

Pánikszerűen vásárolják fel a tűzifát 
Amióta a kormány bejelentette az új, elképesztő rezsiárakat, az emberek pánikszerűen elkezdtek fát és szenet vásárolni, hogy a téli hónapokra legyen mivel fűteniük. Azonban a Tüzép-telepek szinte teljesen kimerültek, az árak pedig az egekben.

Fatüzelésre állnak át az iskolák? 
A Belügyminisztérium utasítja az oktatási intézményeket, hogy haladéktalanul mérjék fel gázról a fatüzelésre történő átállás mihamarabbi lehetőségét kályhák beszerzésével.

Hoppon maradt napelemes pályázók
A választások előtti napokban örömmel értesítettek ki levélben sok-sok ezer embert, hogy nyert a pályázatuk, amelyen napelemek telepítéséhez kaptak volna komoly állami támogatást. Azóta azonban mély hallgatás van a pénzről.

Bulgáriában is több a diplomás, mint nálunk
Az Európai Unióban 2020-ban a 30–34 évesek 41 százaléka rendelkezett felsőfokú végzettséggel. Magyarországon ez az arány 31 százalékos, amivel a sor végén kullogunk.  

Öntik a pénzt a hadseregbe
Több mint másfélszeresükre nőnek a honvédelmi kiadások a jövő évi költségvetés tervezete szerint. Csak a beszedett különadókból 842 milliárd megy ilyen célokra, rengeteg új fegyverbeszerzés is jöhet.

 

HASZNOS HÍREK

Az új tanév fontos dátumai
A 2022/2023-as tanév első tanítási napja szeptember 1. (csütörtök), az utolsó június 15. (csütörtök) lesz. Közzétették az iskolai szünetek időpontjait is.

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtasste is! felkerült a Balakan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn