Megjelent a Nyomtass te is! 261. száma

A tartalomból:

A nagy rezsicsökkentési hazugság
A Fidesz a legutóbbi választási győzelmét többek között annak köszönhette, hogy végig azt hazudta: egyedül ők képesek megvédeni az alacsony rezsit. Eközben azzal riogattak, hogy az ellenzék győzelme esetén megemelkednének a rezsiköltségek. Száz nap sem kellett ahhoz, hogy kiderüljön: nem az ellenzék, hanem ők törlik el a rezsicsökkentést. Vagyis hazugsággal nyertek áprilisban, cinikusan becsapva a saját választóikat is.

Kata megy, Viktor marad?
Mindenféle egyeztetés nélkül, egy nap alatt verte keresztül a parlamenten a Fidesz azt a törvényt, amely 400 000 katás kisvállalkozó életét döntötte romba egy pillanat alatt.

650 000 forinttal nő a miniszterek bére
Az emelés jócskán meghaladja az éves inflációt és az átlagkereset növekedését is.

Azonnali béremelést kapnak a rendőrök és a katonák
A fizetések rendezése nagyon is időszerű volt ezeken a területeken, de sokak szerint ebben az újabb hirtelen döntésben szerepet játszhat az is, hogy a kormány így igyekszik megvásárolni a két fegyveres testület tagjainak hűségét. A társadalom ugyanis nem biztos, hogy tétlenül fogja nézni, milyen durván becsapta a Fidesz a választási ígéreteivel.

Megrohamozták a Tüzép-telepeket
Amióta a kormány – korábbi ígéreteivel teljesen ellentétesen – bejelentette a rezsicsökkentés kivégzését, rengetegen próbálnak a gázfűtésről hagyományos tüzelésre áttérni.


HASZNOS HÍREK

Itt ellenőrizheti a magyar strandok vízminőségét
Érdekli, hogy miben fürdik? Utánanézhet. A vizsgált strandok 85 százaléka felelt meg a minimumfeltételeknek.

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtasste is! felkerült a Balakan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn