Megjelent a Nyomtass te is! 260. száma

A tartalomból:

Nem akar inflációkövető béremelést a kormány
A kormány nem akar jelentősebb béremelést, mert szerintük ettől tovább növekedne az infláció. De sem Orbán Viktor pár héttel ezelőtti milliós béremelése esetén, sem a választások előtti eszelős pénzosztogatáskor nem volt ez szempont. Ha nem emelik bizonyos munkakörökben a béreket, akkor sokan egyszerűen nem tudnak majd megélni. Az inflációt más eszközökkel kell megállítani.

Húszszázalékos béremelést követelnek a közszférában dolgozók
Az infláció miatt, július 1-től visszamenőleg kapjon 20 százalékos fizetésemelést minden köztisztviselő, pedagógus, egészségügyi és rendvédelmi dolgozó – követelik a szakszervezetek.

Két és félszeresére emelik a diákhitel kamatát
Július 1-től 1,99 százalékról 4,99 százalékra emelkedik a szabad felhasználású diákhitel kamata.

A csok-hitelnél 30 millió is lehet a büntetőkamat
A jegybanki alapkamat-emelés következtében brutálisan emelkedhet a Családi Otthonteremtési Kedvezmény (csok) büntetőkamata. Szakértők szerint azonnal módosítani kellene a jogszabályokon, ellenkező esetben családok
tömegei mehetnek tönkre.

Külföldiek viszik a magyar ingatlanokat
Május és június között 30 százalékkal növekedett a magyar ingatlanok iránt érdeklődő külföldiek száma.

Harmincszázalékos az élelmiszeráremelkedés
A G7 számításai alapján egy átlagos bevásárlás 29,4%-al többe kerül, mint tavaly

HASZNOS HÍREK

Duplájára emelkedik a mobiltelefonkészülék-cserére nyújtott támogatás
Jó hír azoknak, akiknek a 3G technológia kivezetése miatt használhatatlanná vált a mobiljuk, hogy jövő év március végéig meghosszabbítja mobiltelefonkészülék-csere programját a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas

Legfrissebb újságunkat itt éred el

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtasste is! felkerült a Balakan Insight “hőslistájára”.) 

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn