Megjelent a Nyomtass te is! 255. száma

A tartalomból: 

Tízből nyolcan kevesebbet keresnek, mint a hivatalos átlag
Egyre nagyobb ingerültséget vált ki a társadalomból a Központi Statisztikai Hivatal átlagbérszámítása, hiszen szerintük legutóbb már 546 ezer forint volt a bruttó átlagkereslet. Sokan nem is ismernek olyan embert, aki ennyit keresne. Cikkünkből kiderül, hogy miért állnak olyan messze a valóságtól ezek a számok.
 
 
Több városban nem lehet szülni
Egyes hírek szerint egyáltalán nem, mások szerint csak hétfőn és szerdán lehet szülni a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet szülészetén, orvos- és ápolóhiány miatt. A mohácsi kórházból pedig Pécsre viszik az anyákat.
 
A Kórházszövetség segélykiáltása
Az egészségügyben dolgozók az elmúlt két és fél év gyors alkalmazkodást és önfeláldozást igénylő munkájában elfáradtak, sokan kiégtek. Június elsejétől megszűnt a felmondási tilalom, így könnyen lehet, hogy újabb ezrek hagyják el az összeomlás szélén álló egészségügyet.
 
Tönkreteszik a kisadózókat is
Több kormánypárti politikus, köztük a pénzügyminiszter is úgy nyilatkozott, hogy a jövő évtől meg kellene változtatni az egyik legkedveltebb kisadózási formát, a katát.
 
Egekben a lakbérárak
Egy év alatt országosan 19 százalékkal, Budapesten 20 százalékkal emelkedtek a bérleti díjak.
 
Horvátországban is bevezetik az eurót
Az Európai Bizottság bejelentése szerint Horvátország teljesítette az euróövezeti csatlakozáshoz szükséges feltételeket, így 2023. január 1-től a kunát felválthatja az euró.
 
A lengyelek megegyeztek az Európai Unióval
Az Európai Bizottság elfogadta a lengyel helyreállítási tervet, így ők már megkaphatják a sokmilliárdos uniós támogatást. Így Magyarország maradt az egyetlen tagállam, amelynek még a tervét sem hagyták jóvá.
 
 
 
 
 
HASZNOS HÍREK
Bőrgyógyászati vizsgálat otthonról
Elváltozást lát a bőrén? Küldjön egy fotót! Tajkártya birtokában ingyenes szolgáltatás nyújt a Semmelweis Egyetem, interneten keresztül. A beküldött fénykép alapján mondanak szakvéleményt a bőrelváltozásokról.
 
Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas
 

Legfrissebb újságunkat itt éred el 

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtass te is! felkerült a Balakan Insight “hőslistájára”.)

Likeold a Facebook-oldalunkat!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn