Megjelent a Nyomtass te is! 254. száma

A tartalomból: 

 

Végül mindent te fizetsz! 
A választások előtt soha nem látott pénzosztogatásba kezdett a Fidesz, azért, hogy győzzön, így aztán kiürült a kassza. Ráadásul a pénzbőség jelentősen hozzájárult az infláció növekedéséhez, a brutális áremelkedéshez. Az Európai Unióval nem hajlandó megállapodni Orbán, így onnan sem jön pénz. Így hát elkezdődtek a hazai megszorítások.

Még mindig Mészáros Lőrinc a leggazdagabb
Messze elhúzva a többiek előtt, továbbra is a felcsúti gázszerelőnek van a legnagyobb magánvagyona Magyarországon, amit még gyarapított is, hiszen az előző évhez képest 60 milliárd forintos növekedést könyvelhetett el.

Megtízszerezte nyereségét Tiborcz István cége
A miniszterelnök vejének legfontosabb cége, a BDPST Zrt. tavalyi beszámolójából az derült ki, hogy  az adózott nyereség az előző évi 1,2 milliárdról 12 milliárd forintra emelkedett. 

Totál veszteséges volt a Vadászati Világkiállítás
A világkiállítást szervező cég pénzügyi mérlegéből az derül ki, hogy a 17 milliárd forintból megrendezett esemény összesen 654,8 millió forint bevételt hozott, vagyis üzleti szempontból teljes csőd.

Több bérért küzdenek a tanárok
A pedagógusok sztrájkbizottsága a választások előtt megkezdett tárgyalások folytatására szólította fel az új kormányt. Eközben a parlament már el is fogadott egy törvényt, amely tovább nehezíti, hogy a tanárok valódi munkabeszüntetéssel gyakorolhassanak nyomást.

Túl sok a veszélyes vegyszer a gyümölcsökben
Az Európában termesztett friss gyümölcsfajták elemzése szerint 9 év alatt 53 százalékkal nőtt a növényvédőszer-hatóanyagok legkockázatosabb kategóriájával szennyezett minták gyakorisága. Magyarország is nagyon rosszul áll.

HASZNOS HÍREK
Kell-e félni a majomhimlőtől?
Ez a régóta ismert betegség nem olyan veszélyes, mint a covid. Egyelőre az egész világon csak néhány százan kapták el, hazánkban még senki.
 
Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas
 

Legfrissebb újságunkat itt éred el 

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtass te is! felkerült a Balakan Insight “hőslistájára”.)

Likeold a Facebook-oldalunkat!

 

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn