Megjelent a Nyomtass te is! 253. száma

A tartalomból: 

Lehet-e Magyarországon népszavazást tartani? 
Lehet, de csak akkor, ha azt a Fidesz-kormány akarja. Legalábbis ez derül ki az elmúlt 12 évi gyakorlatából, amikor is ezernél több kezdeményezés közül csak két fideszes javaslatból lett tényleges népszavazás. Most éppen a munkanélküli-segély meghosszabbítására és a Diákváros megépítésére vonatkozó népszavazást gáncsolta el véglegesen az Alkotmánybíróság.
 
Megint megígérték, hogy utolérjük Ausztriát
Aki elég idős, az már sokszor hallhatta élete során, hogy hamarosan utolérjük a nyugati szomszédunkat. Az újabb Fidesz-kormány miniszterei most azzal kecsegtetnek, hogy ez 2030-ra már meg is történik.
 
Háromszor annyiért vesszük az orosz gázt, mint a románok
Egyetlen olyan uniós tagállam volt februárban, amely drágábban vásárolta az orosz gázt, mint Magyarország. Még az Európai Unió átlagánál is negyedével többet fizetünk nekik.
 
 
 
Tényleg a rend a legfontosabb az iskolákban?
Pintér Sándor belügyminiszter, akihez mostantól az oktatás és az egészségügy is tartozik majd, úgy fogalmazott a parlamenti meghallgatásán az iskolák ügyében, hogy a legfontosabb a rend, fegyelem, minőség és a teljesítmény. Béremelésügyben nem ígért semmit.
 
 
 
Grafika: Pápai Gábor
 
HASZNOS HÍREK
 
 
Több százezer mobil válik használhatatlanná júniustól
Becslések szerint 2,6 millióra tehető azoknak az 5 évnél idősebb telefonoknak a száma, amelyek a 3G hálózatról történő lekapcsolással használhatatlanná válnak.
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) egy mobilcsereprogram keretében segíti azokat, akiknek a készüléke nem alkalmas a 4G és 5G hálózatokra való csatlakozáshoz.
 
Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas
 

Legfrissebb újságunkat itt éred el 

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtass te is! felkerült a Balakan Insight “hőslistájára”.)

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Facebook
Twitter
LinkedIn