Megjelent a Nyomtass te is! 252. száma

A tartalomból: 

 
Öt hónap alatt 20 százalékkal lett drágább egy nagybevásárlás
A hivatalos statisztika szerint is 10 százalék körüli az árdrágulás, vagyis az infláció. Ám a hétköznapi emberek ennek legalább a dupláját tapasztalják, amikor bevásárolnak.
 
Egyharmaddal nőtt a lakáshitelek
törlesztőrészlete
Tavaly májusban egy 20 milliós, 20 éves futamidejű kölcsönre egy nettó 300 ezer forintos havi jövedelmű ügyfél még több olyan ajánlatot is kapott, amely szerint 110-120 ezer forintos törlesztőrészletet kellett fizetnie, mára már ennyi jövedelemmel szóba sem állnak a kérelmezővel.
 
Minek nem lesz minisztériuma az új kormányban?
Bemutatta új kormányát Orbán Viktor miniszterelnök. Továbbra sincs önálló minisztériuma sem az egészségügynek, sem az oktatásnak, sem a szociális ügyeknek, de még a környezetvédelemnek sem.
 
Mészáros kezeli az autópályákat 35 évig
Mészáros Lőrinc és Szijj László cégei 35 évre megkapták a magyar állami autópályák kétharmadának az üzemeltetését. A Nemzeti Koncessziós Iroda nem hajlandó adatokat közölni arról, hogy az államnak megérte-e az üzlet.
 
 
2 500 000 000 000 forintra várva
Ennyi járna Magyarországnak a covidjárvány után létrehozott helyreállítási alapból az Európai Uniótól. A kérelmező 26 uniós ország közül csak Lengyelország és Magyarország benyújtott tervét nem fogadták el.
 
Csak 22-en jelentkeztek fizikatanárnak
Drasztikusan fogynak a kémia- és fizikatanárok, a nyugdíjba vonulók száma sokszorosan meghaladja a pályakezdőkét.
 
HASZNOS HÍREK
 
Május 20-ig be kell adni az szja-bevallást
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) által elkészített bevallási tervezetet azoknak kell kiegészíteniük, akiknek olyan jövedelmük volt tavaly, amelyről a NAV nem vagy csak részben rendelkezik adattal.
 
Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas
 

Legfrissebb újságunkat itt éred el 

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtass te is! felkerült a Balakan Insight “hőslistájára”.)

Likeold a Facebook-oldalunkat!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn