Megjelent a Nyomtass te is! 248. száma

A tartalomból: 

A kampányban terjesztett hazugságokat az ellenzékiek harmada is elhitte
Hosszú évek óta úgy élünk Magyarországon, hogy az összes ember adójából fenntartott tévék és rádiók kizárólag a Fidesz álláspontját képviselik, sőt, a választási kampányban már konkrét hazugságokat sugároztak tömegével.
Sokan most csodálkoznak rá, hogy ennek az egyoldalúságnak milyen pusztító hatása van, még az ellenzéki beállítódású embereket is képes megtéveszteni.
 
Százával maradnak civil halottak az oroszok után Ukrajnában
Több mint 900 civil holttestét fedeztek fel a Kijevet körülvevő térségben az orosz erők kivonása után – szinte mindegyiküket agyonlőtték.
 
Az Európai Unió fizeti az ukrán menekültek ellátását
Magyarország hamarosan hozzájuthat ahhoz a mintegy 110 milliárd forintmyi (300 millió euró) uniós támogatáshoz, amelyből fedezheti az Ukrajnából érkező menekültek fogadására, ellátására fordított kiadásait.
 
Egy év alatt másfélszeres a drágulás a telkeknél
A ház-, nyaralóépítésre és hétvégi pihenésre alkalmas telkeknél országos átlagban – egy év alatt – több mint 57 százalékkal nőttek az árak.
 
Már az emberek kétharmada kényszerül magánorvoshoz
Az elmúlt két évben elképesztő mértékben (44 százalékról 63 százalékra) bővült a magánegészségügyi rendszert is használó magyarok aránya.
 
HASZNOS HÍREK
Robogóra is kötelező a biztosítás
A robogósok nagy része nem tudja: járművével csak akkor közlekedhet, ha van rajta kötelező felelősségbiztosítás. A biztosítás hiánya egyrészt büntetéssel jár, de ha balesetet okoznak a robogóval, az a család teljes eladósodásához is vezethet, a kárt ugyanis a vezetőnek ki kell fizetnie.
 
Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Bár elvették a frekvenciáját, a Klubrádió kormánykritikus hangját mégsem tudta elnémítani a Fidesz-kormány, mert az interneten továbbra is hallgatható. Forrás: www.klubradio.hu/atallas
 

Legfrissebb újságunkat itt éred el 

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtass te is! felkerült a Balakan Insight “hőslistájára”.)

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn