Megjelent a Nyomtass te is! 247. száma

A tartalomból: 

Miért tartja vissza az Európai Unió a Magyarországnak járó pénzeket?
A múlt héten jelentette be az Európai Bizottság elnöke, hogy megindítják Magyarország ellen az úgynevezett jogállamisági eljárást. Ez azt jelenti, hogy újabb fél évig biztosan nem kapunk pénzt, és súlyos forrásmegvonásokra számíthatunk utána is.

Színdarab készült Orbán Viktorról
Hatszázezer forinttal támogatta az Emberi Erőforrások Minisztériuma „A miniszterelnök és a fiú” című darabot, amit a Kálomista Gábor által vezetett Thália mutat be április végén.

Az Európai Parlamentben megszavazták a fideszesek a fegyverszállítást Ukrajnának
Az Európai Parlament elsöprő többséggel fogadott el egy határozatot Ukrajna támogatásáról és Oroszország elítéléséről, ami kitér a fegyverszállításokra is. A csütörtöki szavazáskor az Európai Parlamentben jelen lévő hat fideszes képviselő egyöntetűen támogatta a határozatot. Orbán a választás előtt azzal kampányolt, hogy a kormánya megakadályozza a gázra és olajra kivetett szankciókat.

Érvénytelen lett a népszavazás
Ahhoz, hogy a parlamenti választásokkal egy időben tartott népszavazás sikeres legyen, kicsivel több, mint 4 millió érvényes szavazatra lett volna szükség, ennyi azonban nem jött össze.

15 éves csúcson az árak emelkedése
Több alapvető élelmiszer ára is 30 százalékkal nőtt Magyarországon egyetlen év leforgása alatt. A Központi Statisztikai Hivatal számításai szerint az élelmiszerek átlagban 13 százalékkal kerülnek többe 2022 márciusában, mint tavaly ilyenkor.

Húsvét után brutálisan drágulhat a hús
A Magyar Húsiparosok Szövetségének társadalmi elnöke szerint nehéz lesz a következő hónapokban elfogadtatni az üzletláncokkal és a vevőkkel a jelentős áremelkedést, de mást nem lehet tenni, mert tönkremennének a húsfeldolgozók. 

Tanuljuk meg az internetes rádiózást!
Az Orbán-kormány az egyik legnagyobb ellenségének a sajtószabadságot tekinti. Lépésről lépésre szorította vissza a szabad hangokat. Újságunk elkötelezetten támogatja a Klubrádiót mint minőségi, kormánykritikus csatornát, melyet a Fidesz megpróbált elhallgattatni.

Legfrissebb újságunkat itt éred el 

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtass te is! felkerült a Balakan Insight “hőslistájára”.)

Likeold a Facebook-oldalunkat!

 

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn