Megjelent a Nyomtass te is! 246. száma

A tartalomból: 

Tovább folytatódik a diktatúra és a demokrácia harca
Magyarországon súlyos gazdasági válság van, amit Orbán a választások napjáig megpróbált minden erővel elrejteni a tájékozatlanabb emberek elől. A Fidesznek azonban hamarosan színt kell vallania arról, hogy mi lesz a benzin árával, a 10 százalék fölötti általános drágulással, a rezsicsökkentéssel.

Kivándorlási hullám jön?
Minden harmadik magyar munkavállaló fejében megfordult már, hogy elhagyná az országot. Sokan a rendkívül alacsony béreket és az Orbán-rendszert hibáztatják.

Megszorításokra kényszerül a Fidesz
Varga Mihály pénzügyminiszter már bejelentette az Európai Uniónak, hogy hamarosan olyan „kiigazításokra” kerül sor, amelyek elérik a 2000 milliárd forintot. A Fidesz gyakran szavakkal igyekszik elrejteni a valóságot, mert a kiigazítás a valóságban bizony mindig megszorítást jelent. A legóvatosabb becslések szerint is idén az árdrágulás eléri a 12-13 százalékot. 

Így csalnak a választáson
A közvélekedéssel ellentétben az igazi csalások nem a választás napján vannak. A végeredményt súlyosabban befolyásolja az, ami előtte történik.

Köszönjük!
Rengeteg ember munkája kellett ahhoz, hogy hétről hétre kézbe vehetted a Nyomtass te is! újságot. Nekik szeretnénk nyilvánosan is köszönetet mondani.

Hallgassa online a Klubrádiót!

Legfrissebb újságunkat itt éred el 

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtass te is! felkerült a Balakan Insight “hőslistájára”.)

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn