Megjelent a Nyomtass te is! 245. száma

A tartalomból: 

Válaszd a változást! – A szavazófülkében egyedül leszel
Négyévente kapunk valódi lehetőséget arra, hogy a saját és a gyerekeink sorsára is kiható döntést hozzunk. Az április 3-i választáson leegyszerűsödött a kérdés: marad Orbán korrupt rendszere, vagy jöjjön a változás? Megyünk tovább Orbánnal és maradunk a 4 millió szegény országa, vagy a fejlődést, az Európai Uniót és a NATO-t választjuk? A döntéshez jó tudni: a biztonságunkat
csak a NATO tudja garantálni, a jólétünket pedig csak az Európai Unió.

Orbán pénzért könyörög Brüsszelnél
Most éppen nem megállítani akarja az Európai Uniót, mert az elhibázott gazdaságpolitikája miatt sürgősen pénzre van szüksége. Az Unió álláspontja azonban egyelőre szilárd, addig nem kap pénzt, amíg nem garantálja, hogy nem lopják el a támogatásokat. Csak akkor érkezik gyorsan a pénz, ha az ellenzék győz a választáson.

A Fidesz hazugságokkal akar győzni
Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelöltről és az ellenzékről folyamatosan hazugságokat terjesztenek, de arra nem kapnak lehetőséget a megtámadottak, hogy elmondják az igazságot, mert nem engedik be őket se a közszolgálati tévébe, se a rádióba.

Ellenzéki program: adómentes minimálbér, duplázott családi pótlék
Nyugdíjasok, a családosok, a nehéz helyzetben élők és a munkavállalók életkörülményeinek javítására koncentrál az ellenzék kormányprogramja. De ígéretet tettek a korrupt politikusok elszámoltatására is.

Az Orbán-kormány bűnei
Orbán egyik első intézkedése az volt, hogy elvette 3 millió ember magánnyugdíjpénztári megtakarítását. Tíz év alatt 32 stadiont épített a
pénzünkből, egyet Felcsúton, Orbán házának a szomszédságában

Mit kell tudni a szavazásról?
Mindenki három szavazólapot kap. Az elsőn egy pártot kell kiválasztani, a második lapon egy képviselőt, a harmadikon pedig értelmetlen kérdések vannak.

A szavazatvásárlás bűncselekmény!
Ismerd fel, előzd meg, jelentsd be a választási csalásokat! Magyarországon több ezer embert befolyásolnak a választásukban.

Hallgassa online a Klubrádiót!

A 244. számot keresd itt

Legfrissebb újságunkat itt éred el 

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtass te is! felkerült a Balakan Insight “hőslistájára”.)

Likeold a Facebook-oldalunkat!

 

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn