Megjelent a Nyomtass te is! 244. száma

A tartalomból: 

Kormányváltást akar a többség
A megkérdezettek 42 százaléka annak örülne, ha a választás után az ellenzéki összefogás venné át az ország vezetését, míg ennél kevesebb ember, 39 százalék reméli a Fidesz-kormányzás folytatását – derül ki a Publicus Intézet legfrissebb közvélemény-kutatásából. Az ellenzéki győzelemhez
persze az kell, hogy a változást akarók sokan menjenek el április 3-án, és mind a közös listára, a közös jelöltekre szavazzanak.

Márki-Zay feljelentést tett Orbán hazudozásai miatt
Feljelentést tett a hódmezővásárhelyi ügyészségen Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt, mert Orbán Viktor és a kormányközeli média folyamatosan hazugságokat terjeszt róla és az ellenzékről, de arra nem kap lehetőséget, hogy elmondja az igazságot, mert nem engedik beszélni a közszolgálati tévében és rádióban sem.

Drága lett a paradicsom, nem sárga
A fürtös paradicsom kétharmadával drágult a tavalyihoz képest, a körte 25, a kígyóuborka 24, a
kaliforniai paprika pedig 16 százalékkal.

Az ellenzék megduplázza a családi pótlékot, és megemeli a nyugdíjat
A nyugdíjasok, a családosok, a nehéz helyzetben élők és a munkavállalók életkörülményeinek javítására koncentrál az ellenzék kormányprogramja. De ígéretet tettek a korrupt politikusok elszámoltatására is.

Legalább 200 benzinkút zárhat be
A mezőgazdaságban sincs elég üzemanyag, emiatt pedig több helyen leálltak a tavaszi munkálatok. Egyre több kis benzinkút megy tönkre.

Mit kell tudni a szavazásról?
Mindenki három szavazólapot kap. Az elsőn egy pártot kell kiválasztani, a második lapon egy képviselőt, a harmadikon pedig értelmetlen kérdések vannak.

A szavazatvásárlás bűncselekmény!
Ismerd fel, előzd meg, jelentsd be a választási csalásokat! Magyarországon több ezer embert befolyásolnak a választásukban.

Hallgassa online a Klubrádiót!

A 244. számot keresd itt

Legfrissebb újságunkat itt éred el 

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtass te is! felkerült a Balakan Insight “hőslistájára”.)

Likeold a Facebook-oldalunkat!

 

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn