Megjelent a Nyomtass te is! 243. száma

A tartalomból: 

Orbán képtelen megfékezni az áremelkedést
Februárban is brutálisan emelkedtek az árak, az élelmiszereké 11,3 százalékkal. Pedig akkor még nem is volt háború. A benzinkutaknál káosz van, sok helyen korlátozzák a tankolást, és aki ezt szóvá teszi, azt rémhírterjesztéssel vádolják, és büntetéssel fenyegetik.

Három napig sztrájkolnak a tanárok
Évek óta kongatják a pedagógusok
a vészharangot, de cinikus megjegyzéseken kívül semmit nem kapnak a
Fidesz-kormánytól.

Civil összefogás az ukrán menekültekért
Pár nap alatt több menekült érkezett a háború sújtotta Ukrajnából Magyarországra, mint a 2015-ös menekültválság idején egy év alatt összesen.

Márki-Zay Péter bemutatta az ellenzék kormányprogramját
A hatpárti összefogás miniszterelnök-jelöltje elmondta, ha megnyerik a választásokat, akkor az alábbi intézkedésekkel igyekeznek azonnal javítani az emberek életkörülményein.

Hazugságokkal akar győzni a Fidesz
Milliárdokat költ a Fidesz arra, hogy olyan valótlanságokat állítson az ellenzékről és Márki-Zay Péterről, amiket soha nem mondtak, és minden módon cáfolnak. Nem engedik be őket sem a Tv-be, sem a rádióba, hogy elmondhassák az igazat:

Népszavazás: érvénytelen kérdésre érvénytelen válasz
Április 3-án egy napon lesz országgyűlési választás és egy népszavazás. Civil szervezetek mozgalmat indítottak azért, hogy az értelmetlen és megtévesztő népszavazási kérdésekre minél többen szavazzanak érvénytelenül a népszavazáson.

Ezt keresd, ha a hatpárti ellenzékre akarsz szavazni!

Legfrissebb újságunkat itt éred el 

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtass te is! felkerült a Balakan Insight “hőslistájára”.)

Likeold a Facebook-oldalunkat!

 

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn