Megjelent a Nyomtass te is! 242. száma

Eheti címlapunkon az ARC és a Nyomtassteis megosztott első helyezett Venczel Zoltán grafikája látható. 

A tartalomból:

Putyint kellett volna megállítani, nem Brüsszelt
A szemünk láttára omlik össze Orbán Viktor 12 éven át mondott meséje, ami a hanyatló Nyugatról és a példaképül szolgáló Keletről szólt. Nagy barátja, Putyin éppen most gyilkoltatja halomra az embereket Ukrajnában. Egy csa- pásra vált világossá mindenki előtt, hogy az oroszoktól csak a NATO és az Európai Unió tud megvédeni minket.

Ezt teszi az ellenzék, ha megnyeri a választást
Az Egységben Magyarországért hatpárti szövetség első intézkedései között szerepel, hogy győzelmük esetén duplájára növelik a családi pótlékot, és megemelik a gyest.

Tovább nőnek az árak, zuhan a forint
Soha nem látott mélyrepülésbe kezdett a forint, a hét elején már 400 forint- nál is többet kellett fizetni egy euróért. És nem valószínű, hogy ez itt megáll. Eközben az infláció is megállíthatatlanul nő. Minden egyre drágább lesz.

Az Orbán-rendszer legfőbb bűnei 10. Magyarország kiszolgáltatása az oroszoknak
Az elmúlt 12 év alatt Orbán ezer szál- lal kötötte oda Putyin Oroszországá- hoz hazánkat, gyakran előnytelen és korrupciógyanús üzletekkel.

Március 15. – Budapestre hív mindenkit Márki-Zay Péter
A hatalom a népé címmel március 15-én 15 órától a Műegyetem rakparton kor- mányváltó nagygyűlést tart az egyesült ellenzék.

Hogyan kell szavazni április 3-án?
Ezen a napon egyszerre lesz országgyűlési választás és népszavazás. Három szavazólapot kapunk majd: egy pártlistásat, egyet az egyéni jelöltekről, egyet pedig a “gyermekvédelminek” hazudott népszavazásról.

 

Legfrissebb újságunkat itt éred el 

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtass te is! felkerült a Balakan Insight “hőslistájára”.)

Likeold a Facebook-oldalunkat!

 

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn