Megjelent a Nyomtass te is! 240. száma

A tartalomból: 

A korrupt Orbán-kormány miatt nem jön a pénz az Európai Unióból 
Ami ebben az országban épült az elmúlt 18 évben, azt az Európai Unióból érkező támogatások tették lehetővé. Mivel az Orbán-kormány ellopja a támogatások jelentős részét, hosszú ideje nem kapunk pénzt az EU-ból. Most ezt egy bírósági ítélettel is megerősítették. Az igazságügyminiszter azt állította, hogy a gyermekvédelminek hazudott törvény miatt ítéltek el minket, és ezért nem kapunk pénzt. Ez természetesen nem igaz: erről az uniós bírósági ítéletben egyetlen szó sincs. A demokrácia hiányával és a korrupcióval van baja az Uniónak.

Tanárok: A sztrájk alapjog
A megalázó bérek és munkakörülmények mellett a kormány még a tanárok egyik alapjogát, a sztrájkot is ellehetetleníti. Egy új jogszabály szerint a munkabeszüntetés alatt is tanítaniuk kellene

A Fidesz-szavazók fele is szeretne Márki-Zay–Orbán-vitát
Az ellenzéki szavazók 93 százaléka szeretné a vitát, a kormánypártiaknak 51 százaléka.

Az Orbán-rendszer legfőbb bűnei 8.: Magyarország eladósítása Kínának
Az ellenzék szerint a hazaárulás gyanúja is felmerül a kormánnyal szemben, mert több projektje is Kína érdekét szolgálja a magyar érdekekkel szemben.

Ellenzéki március 15-e Budapesten
A hatalom a népé címmel március 15-én 15 órától a Műegyetem rakparton kormányváltó nagygyűlést tart az Egységben Magyarországért, vagyis az egyesült ellenzék.

200 000 forint felett lehetne az átlagnyugdíj
Ha a 2010 előtt érvényben levő rendszert az Orbán-kormány megtartotta volna, akkor a jelenleg 161 ezer Ft-os átlagnyugdíj már most meghaladná a 200 ezer Ft-ot.

Garantált minimumjövedelmet és dupla családi pótlékot adna az ellenzék
Az egyesült ellenzék fő célja a 12 éve növekvő szegénység megállítása és a jövedelmi egyenlőtlenségek felszámolása.

Hallgassa online a Klubrádiót!
www.klubradio.hu

Legfrissebb újságunkat itt éred el 

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtass te is! felkerült a Balakan Insight “hőslistájára”.)

Likeold a Facebook-oldalunkat!

 

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn