Megjelent a Nyomtass te is! 239. száma

A tartalomból: 

A nyugdíjasok csak a választások előtt fontosak
Az Orbán-kormány 12 évében egyáltalán nem volt 13. havi nyugdíj. A választások előtt 50 nappal viszont hirtelen lett. A Medgyessy- és a Gyurcsány-kormány idején végig adták ezt a juttatást. A nyugdíjasoknak egyébként nem egyszeri támogatásokra van szükségük, hanem az év minden hónapjában tisztességes nyugdíjra.

Továbbra is egekben az infláció
A legpesszimistább várakozásoknál is rosszabb inflációs adatot közölt a Központi Statisztikai Hivatal: januárban 7,9 százalékosra gyorsult a fogyasztói árak emelkedése, ennél magasabb 2007 augusztusa óta nem volt.

Nekünk nem kellenek amerikai katonák
Nem megy bele az Orbán-kormány abba, hogy Magyarországra is jöhessenek amerikai NATO-katonák, válaszul az Ukrajnát érő orosz fenyegetésre. Korábban az Egyesült Államok Lengyelországgal és Romániával megállapodott amerikai egységek megjelenéséről.

Orbán fő bűnei – 7. Kivéreztetett magyar egészségügy
1995 óta még soha nem költött az állam olyan keveset az egészségügyre, mint a Fidesz-kormány az utóbbi években. Ezzel szemben a sportba kétszer annyi pénzt pumpált, mint az uniós átlag.

Megint titkolják a kórházi várólistákat
Ijesztően hosszúak voltak a várólisták, a kormány megoldotta: eltüntette az internetről az aktuális helyzetet. Jobb, ha nem szembesülnek a polgárok a választások előtt azzal, hogy öt műtéti típusban is hosszabb a várakozási idő, mint 2010-ben.

De tényleg, miért nem mer vitázni Orbán Viktor?
Már a Fidesz-szavazóknak is egyre kínosabb, hogy Orbán Viktor megfutamodik Márki-Zay Péter elől, és nem mer vele nyíltan megmérkőzni egy televíziós vitában. Orbán egyszerűen fél.

Nem jön a pénz az Unióból
Mivel az Orbán-kormány nem tudja garantálni, hogy az uniós támogatásokat tisztességesen és átláthatóan használják fel − vagyis
nem lopják el −, hónapok óta nem kapunk pénzt az Európai Unióból.

Hallgassa online a Klubrádiót!
www.klubradio.hu

Rajz: Pápai Gábor

Legfrissebb újságunkat itt éred el 

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtass te is! felkerült a Balakan Insight “hőslistájára”.)

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn