Nyomtass te is!-különszám a tatai népszavazásról

A tartalomból: 

A népszavazás sikere csak rajtunk múlik, szavazzon 2022. július 31-én!
Mindenkire szükség van, hogy a szavazás érvényes és eredményes legyen, hisz legalább 10 400 tatait kell elvinni az urnákhoz, hogy elérjük célunkat!

Milyen kérdésekről kell dönteni a július 31-i népszavazáson?

1. Egyetért-e Ön azzal, hogy a Tata, 1841 hrsz-ú (Esterházy műemlék lóistálló és lovaspálya) ingatlannal szomszédos telkeken gépjármű-közlekedésre alkalmas út ne épüljön, és az ott már meglévő utat se lehessen kiszélesíteni?

2. Egyetért-e Ön azzal, hogy a Tata, 1841 hrsz-ú (Esterházy műemlék lóistálló és lovaspálya) ingatlanra vonatkozóan a város településképi rendelete [29/2018. (XII.20.)] és helyépítési szabályzata [38/2005.(XII.6.)] a 2020. február 28-án hatályos állapotában maradjon?

3. Egyetért-e Ön azzal, hogy Tata Város Önkormányzata ne köthessen településfejlesztési szerződést a Tatai Öreg-tó Természetvédelmi Területén létesülő beruházáshoz kapcsolódóan, megőrizve ezzel a terület természeti és épített értékeit

Fontos!
Az a választópolgár, aki nem kap értesítőt 2022. július 11-ig, vagy az értesítőjét elvesztette, a Helyi Választási Irodától kérheti – a személyazonossága igazolását követően – az értesítő pótlását. Az értesítő tartalmazza a szavazóhelyiség címét. Az értesítő bemutatása nem, de a személyazonosság igazolása szükséges a szavazóhelyiségben a szavazáskor.

Hat érv a három igen mellett
Most természetvédelmi terület védett madarakkal, ehelyett fakivágás, zajszennyezés, megnövekedett forgalom várható.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn