Különszám a népszavazásról

Két kérdésről dönthetünk: Diákváros épüljön vagy drága kínai egyetem, és 3  vagy 9 hónapig járjon a munkanélküli-segély?

A népszavazás megtartásához 200 ezer támogató aláírásra van szükség.

Ha ezt sikerül december 31-ig összegyűjteni, akkor az áprilisi parlamenti választással egy időben meg lehet tartani a népszavazást is.

A népszavazási különszám innen tölthető le.

Különszámunkban összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat a Karácsony Gergely főpolgármester által kezdeményezett népszavazási kérdésekkel kapcsolatban.
Ezzel is szeretnénk segíteni, hogy az emberek számára világos legyen: ezek nem alibi kérdések. A népszavazás győzelme valódi segítséget jelentene mind a munkanélkülieknek, mind a fővárosi egyetemekre járó vidéki fiataloknak, akik jelenleg drága albérletekben kénytelenek élni.
Ha a Fudan Egyetem helyett a Diákváros épülne fel, világossá válna mindenki előtt, hogy a köz pénzét értelmesen is el lehet költeni. Az álláskeresési járadék meghosszabbítása 3-ról 9 hónapra pedig valódi esélyt adna a munkájukat elvesztőknek, hogy új állást találjanak.

Óriási feladat kérdésenként 200 ezer aláírást összegyűjteni december végéig, de ha sikerül, az hiteles bizonyítéka lesz annak, hogy az egyesült ellenzék cselekvőképessé szerveződött, és élvezi a társadalom jelentős részének támogatását.

Aki teheti, juttassa el kiadványunkat minél több emberhez, hogy megértsék, miért érdemes nekik is aláírniuk a népszavazási kezdeményezéseket.

 

A Nyomtass te is! csapatához itt tudsz csatlakozni.

Támogatásoddal el tudjuk juttatni a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.
Itt tudsz minket támogatni.

Likeold a Facebook-oldalunkat