Karácsonyi meglepetésötletet keresel? Ajándékozz falut!

Szerezz örömet szeretteidnek azzal, hogy ők egy falut kapnak, a falu pedig végre igaz híreket.
 
Mit tegyél?
1. Utalj a lenti összegek közül a pénztárcádnak megfelelőt a nyomtassteis.hu/anyagi-tamogatas/ oldalon!
2. Utána írj nekünk a nyomtassteis@nyomtassteis.hu címre, hogy elküldjük neked a lenti grafikához hasonló karácsonyi ajándékkártyát, amit kinyomtatva vagy e-mailben saját üzeneteddel kiegészítve elküldhetsz, vagy a fa alá teheted a szeretteidnek. Ha legalább 28 800 Ft-ot utaltál, akkor azzal már egy egész “falut ajándékozol”.
 
Ez mit jelent?
A Nyomtass te is! önkéntesei szerte az országban postaládákba dobják az igaz híreket. A nyomtatást nem mindenhol könnyű házilag megoldani, itt segít a te ajándékod.
 
Már 2500 Ft utalásával is segítesz: ennyibe kerül kb. 175 darab újságnak a nyomtatása, amennyit tipikusan bedob hetente egy önkéntes terjesztőnk.
 
Heti 4800 Ft fedezi egy ezerfős kis falu minden postaládájába elvitt újság nyomtatási költségeit.
 
Hat hét után már eléri a Nyomtass te is!, hogy az olvasói tizedének megváltozzon a véleménye (a Medián mérése szerint).
Ezért:
 
28 800 Ft befizetésével egy ezerfős faluban már változást érhetsz el. Több tucat olvasó véleménye már ez alatt a hat hét alatt is átbillen.
 
57 600 Ft-tal egy kétezer fős falut támogatsz így stb.
 
Egy utalással tehát két vagy több falut is ajándékozhatsz. Kérhetsz hozzájuk külön ajándékkártyákat, itt: nyomtassteis@nyomtassteis.hu 
 
Hogy konkrétan melyik faluba jut a támogatásod, azt az erre jól felkészült megyei koordinátorunk választja ki a településprioritás-listánkról. Ő látja, hogy hol mekkora segítségre van szükség. A falutáblákról készült összesítőinket a Facebookon megosztjuk, ahonnan kedvedre megválaszthatod, melyik falut támogattad.
 
Kellemes ünneplést kívánunk, és köszönjük a támogatásodat!

A Nyomtass te is! csapatához itt tudsz csatlakozni.

Támogatásoddal el tudjuk juttatni a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.
Itt tudsz minket támogatni.

Likeold a Facebook-oldalunkat

Facebook
Twitter
LinkedIn