Gyere velünk Nyomtass te is!-t terjeszteni március 12-én!

Bár az újabb és egyben utolsó országos közös terjesztéssorozat március 19-én kezdődik, 12-én is lehet néhány helyre csatlakozni.

Jelentkezés: nyomtassteis.hu/jelentkezes

A megjegyzésbe írd be: március 12-én (is) csatlakozom!

(Ha szeretnél az osztáshoz újságot kapni, mindenképp jelentkezz be! Köszönjük!)

TUDJUNK EGYMÁSRÓL!

A Nyomtass te is! mobil alkalmazását már az esemény előtt töltsetek le a telefonotokra (a Google Play Store vagy App Store egyikéről), és próbáljátok ki. Ezzel látjátok majd, ki merre jár, ki melyik utcán volt már.

HASZNOS LEHET:

KÉRÉSEINK: 

  • Küldjetek fotót, lehetőleg úgy, hogy látszódjon a falutábla, a Nyomtass te is! újság, és aki vállalja arccal, ő is! Ide: foto@nyomtassteis.hu
  • Rögzísétek az útvonalat (akik a Nyomtass te is! mobil alkalmazást használják: nyomjanak START-ot induláskor, és STOP-ot a végén)   
  • Adjátok meg a terjesztett újság mennyiséget a terjesztés végén a mobil alkalmazásban vagy emailben a kirajzas-terjesztes@googlegroups.com címre. A túravezetőtöknek is jelezzétek!
  • Ha tudsz élőzni, jelentkezz be a Facebook-oldaladon a terjesztésről! Arról, hogy ezt hogy kell készíteni, itt találsz egy rövid videót: https://fb.watch/boM138rZu2/


ALAPFELTÉTEL: Csak akkor gyere, ha covid ellen védett vagy, az érvényes koronavírus-rendelkezések szerint társaságba jöhetsz, és nem észlelsz magadon betegségre utaló jeleket! Vigyázzunk egymásra!

Szeretettel vár a Nyomtass te is! csapata


Ha szeretnél te is egy jobb, boldogabb, élhetőbb Magyarországot, akkor

SZÁNJ FÉL NAPOT A RENDSZERVÁLTÁSRA