FOLYTATJUK!

A választások egyik legfontosabb tanulsága, hogy szabad sajtó és független nyilvánosság nélkül újra és újra meg fog ismétlődni ez az eredmény.

A Nyomtass te is! mozgalom – több ezer önkéntes segítségével – az elmúlt hetekben sok millió példányban juttatta el hetilapját a falvakban élőkhöz. Bebizonyítottuk, hogy civil összefogással – önkéntes terjesztőkre, kis- és nagyobb adományozókra alapozva – létre lehet hozni a gigantikus kormányzati propagandagépezet legalább minimális ellensúlyát. A mi hetilapunk természetesen csak egyetlen eszköz, amit még sok mással kell kiegészíteni.

Köszönjük mindenkinek, aki az elmúlt években sokszor erején felül is segítette a munkánkat!

Ennek a választásnak az előkészítésében és lebonyolításában hatalmas civil tömegek mozdultak meg. Úgy érzékeljük, hogy az előválasztás, a kampány és a választás napján szerzett tapasztalataik alapján közülük is sokakat foglalkoztat, hogy megtalálják a cselekvés új formáit. Velük is szeretnénk egyeztetni és összehangolni a munkánkat.

Az ellenzékre szavazó polgárok döntő többsége – természetesen és érthető módon – még mély letargiában van. De rengeteg olyan visszajelzést is kaptunk a választást követő napokban, amelyek arra biztattak minket, hogy ne hagyjuk abba.

Közösségünk legaktívabb tagjainak többsége is a folytatásra voksolt, mert a hazugságáradat a választások után sem csökkent semmit. Nem hagyhatjuk tisztességes tájékoztatás nélkül azokat, akiket tudatosan szigetelnek el a valódi hírektől. És ezt a munkát bizony nem elég a következő választások előtt elkezdeni.

Ezért egyértelműen a folytatás mellett döntöttünk, ami persze nem lesz könnyű. Újra kell építenünk a terjesztői hálózatunkat, és biztosítani kell az újság kinyomtatásának és szállításának a költségeit is. Ebben főleg azokra számítunk, akik már eddig is rengeteget segítettek nekünk.

Ha csatlakozni szeretnél, vagy támogatnál minket, keresd fel a honlapunkat: www.nyomtassteis.hu

Köszönjük!

 
 

Hallgassa online a Klubrádiót!

Legfrissebb újságunkat itt éred el 

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtass te is! felkerült a Balakan Insight “hőslistájára”.)

Likeold a Facebook-oldalunkat!

 

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn