Buzdíts te is szavazásra élő videóban!

Vegyél részt te is egy választásra buzdító nagyszabású last minute akcióban, amely futótűzszerűen elterjedhet még vasárnapig!

Míg egy-egy Facebook-poszt alig pár tucat emberhez jut el, az élő bejelentkezésről minden ismerősünk értesül, mert megjelenik felugró ablakban! 

Ezért arra kérünk, indíts egy max. 2-3 perces élő bejelentkezést – live-ot – a Facebook-oldaladon! 

 

Ebben mondd el, hogy 

  • te azt teszed a változásért, hogy elmész vasárnap szavazni, és megfelelő helyre húzod be az ikszet!
  • Itt mondhatsz egy-két erős érvet, ami neked fontos, hogy miért (Európa, demokrácia, korrupció megszüntetése, Putyin stb.) – de nem muszáj.
  • Mondhatsz arról is egy-két mondatot, hogy mi mindent tettél, teszel még a változásért (szavazatot számlálsz, őrszem leszel, Nyomtass te is!-t osztasz, fórumokat, képzéséket tartasz, vidéket jársz – bármi), de persze ez sem  muszáj.
  • Arra kéred minden ismerősödet, hogy ők is indítsanak egy hasonló élő videót, és mondják el: ők is változást akarnak, ezért elmennek szavazni vasárnap, és megfelelő helyre teszik az ikszet, és kérjék ők is az ismerőseiket, hogy indítsanak ilyen élő bejelentkezést.

Élő bejelentkezést indítani sokkal egyszerűbb, mint gondolnád. Csak egy okostelefon kell hozzá, meg hogy fent legyél a Facebookon (online). Lehet szelfi módban, vagy úgy is, hogy valaki tartja neked a telefonodat és felveszi, ahogy beszélsz. A hogyanról van egy rövid videó is itt: https://www.facebook.com/nyomtassteis/videos/639111224063287

 

A kampányt a Nyomtass te is! indította, de bárki részt vehet benne. A videókból a Nyomtass te is! készít szombaton egy összeállítást. Ha szeretnél részt venni benne, mentsd le a videódat (kattints rá a videóra, majd jobb oldalon a szöveges rész felett, a 3 pontra kattintva a „videó letöltése” fület kell választani), és küldd el a fájlt a video@nyomtassteis.hu-ra! De ez egyáltalán nem feltétel, csak ha akarod.

 

Ezt a bejegyzést pedig küldd tovább a lehető legtöbb ismerősödnek!

 

Köszönjük!

 
 

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához! (A Nyomtass te is! felkerült a Balakan Insight “hőslistájára”.)

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Legfrissebb újságunkat itt éred el9

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn