Az ARC és a Nyomtass te is! grafikai pályázata – nyertesek és új kiírás

Az ARC és a Nyomtassteis múlt heti grafikai pályázatán két első helyezett lett: Rozsali Márton, Kontúrok a szélben című alkotása, valamint Venczel Zoltán grafikája. Gratulálunk! 👏👏👏

Eheti pályázati téma:
Téma: Elszabadult az árak emelkedése, zuhan a forint, megállíthatatlan az infláció 😠😠😠
👉👉👉 Beadási határidő: március 13., vasárnap 12.00. 👈👈👈
 
A Nyomtass te is! szerkesztői szeretnék, ha a hetilapban megjelenő illusztrációik még szellemesebbek, ötletesebbek, ugyanakkor közérthetők lennének.
 
Ezért a Nyomtass te is! az ARC-cal együttműködve március végéig minden héten pályázatot hirdet, az adott heti téma megjelölésével.
 
A Nyomtass te is! egy félbehajtott A/4-es lapra szerkesztett kis újság, amely már közelíti a heti egymilliós példányszámot, mivel egyre több aktivista csatlakozik a mozgalomhoz. Az újság azokat a híreket gyűjti össze, egyszerűsíti le, amelyeket a kormánymédia igyekszik elhallgatni az emberek elől.
 
A témát minden héten csütörtök este 24.00 órág adjuk meg.
 
Beadási határidő: most vasárnap 12.00.
 
A benyújtás a szerkesztoseg@nyomtassteis.hu és a palyazz@arcmagazin.hu e-mail-címekre történő EGYIDEJŰ (!) megküldéssel történik.
 
Az illusztrációk lehetnek:
  • a témához kapcsolódó karikatúrák,
  • infografikák, diagramok,
  • egyéb ábrák, grafikák.
A pályázatra fekete-fehér (esetleg szürke), nem túl részletes, tartalmilag egyszerű, a kevésbé iskolázott emberek számára is azonnal érthető grafikákat várunk.
 
A szerkesztők kérése, hogy a grafikák lehetőség szerint – festékbarát módon – ne sötét hátterűek, könnyen áttekinthetők, az egyszerűbb nyomtatókkal is kinyomtathatók (ne fényképszerűek) legyenek.
 
A műveket 2000 x 2000 pixeles méretű png formátumban kérjük benyújtani.
 
Az adott hét legjobb pályaműve megjelenik a Nyomtass te is! hetilapban, és a lap közösségi felületein.
 
A benyújtott pályaművekről az ARC és a Nyomtass te is! szakértőiből álló zsűri dönt, vasárnap 24.00 óráig.
 
A nyertes pályaművet hétfő 12.00 óráig kérjük színesben is benyújtani, hogy Facebookon látványosabban megjeleníthető legyen.
 
A felhasznált grafikáért 50 000 forint díjazás illeti az első helyezettet. (Amennyiben az első helyezetten kívül más rajzát, ötletét is szeretné felhasználni az újság, arról külön egyeztet az alkotóval.)
 
A pályázó pályázata benyújtásával hozzájárul, hogy pályaművét – amennyiben első helyezett lesz, vagy külön megállapodás születik – a Nyomtass te is! mozgalom és újság online és offline felületein, dokumentációiban, pályázataiban időkorlátozás nélkül, kizárólagos joggal megjelentesse a szerzőre való hivatkozás mellett (amennyiben a szerző azt igényli).
 
A pályázó pályázata benyújtásával hozzájárul ahhoz is, hogy a Nyomtass te is! mozgalom és a lapot kiadó eDemokrácia Műhely Egyesület elérhetőségi adatait (e-mail-cím, telefonszám) határozatlan ideig kezelje.
 
Kapcsolat: szerkesztoseg@nyomtassteis.hu
Kérdés esetén hívható: Nagy Ildikó Emese, szervező, szerkesztő (30 628 7485)

Legfrissebb újságunkat itt éred el 

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Legyél te is hős! Csatlakozz a Nyomtass te is! csapatához!  (A Nyomtass te is! felkerült a Balakan Insight “hőslistájára”.)

Likeold a Facebook-oldalunkat!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn