A Nyomtass te is! vidéken hajrázik a hosszú hétvégén

A Nyomtass te is! mozgalom vidéken hajrázik a hosszú hétvégén. Minden nap 10 órakor a Vígszínház elől indulunk és olyan megyei lapszámokat viszünk magunkkal, amelyben a legesélyesebb ellenzéki jelöltek is szerepelnek.

Találkozó:
Szombaton, vasárnap és hétfő délelőtt 10.00 órakor 
Budapesten, a Vígszínház előtt.
Innen több kocsival, többfelé indulunk.

Kérjük, jelezd az info.nyomtassteis@gmail.com e-mail címen, ha tudsz jönni, hogy annyi újsággal készüljünk!

„Ha eső nem lesz, lesz, ha lesz, akkor is lesz!” – ezekkel a szavakkal buzdítjuk az embereket a Facebookon is, hogy jöjjenek hétvégén segíteni terjeszteni a lapot. „Hozz esernyőt, ezen nem múlhat a kormányváltás!” – olvasható az esemény leírásában, hiszen már csak egy hét van a választásokig.

Március 31. és április 2 között minden nap 10 órakor indulnak autós konvojok az ország minden részébe a Vígszínház elől. Megyei különszámokat is készítettünk több tízezer példányban, amelyekben egyrészt a legesélyesebb ellenzéki jelölteket propagáljuk, másrészt a legfontosabb választási tudnivalókról tájékoztatunk. Elmagyarázzuk, hogy mi az a taktikai szavazás, miért kell óvakodni a kamupártoktól, és természetesen arra buzdítunk mindenkit, hogy minél többen menjenek el szavazni.

Nagyon sokan aggódnak amiatt, hogy hogyan jut el az adott választókerületben legesélyesebb jelölt kiléte a választókhoz. A Nyomtass te is! újság erre megoldást kínál: aki szeretné, hogy minél többen értesüljenek a jelöltek nevéről, annak nem kell mást tennie, mint ellátogatni a mozgalom honlapjára (www.nyomtassteis.hu), ahova folyamatosan kerülnek fel a megyei különszámok. Ezeket bárki letöltheti az oldalunkról, kinyomtathatja és terjesztheti az országban. Kérjük, hogy minél többen segítsenek terjesztéssel, szállítással, nyomtatással, vidéki kapcsolatokkal vagy anyagi támogatással.