A Nyomtass te is!-mozgalomról

Már csak ennyi nap van hátra április 3-áig!

Ennyi időnk van arra, hogy eljuttassuk a legkisebb falvakba is a valódi híreket, hogy ne csak a kormánypropaganda hatására hozzanak döntést az országgyűlési választásokon.
 
Már 1000 faluba jutottunk el a Nyomtass te is! hetilap független híreivel. Most az a feladat, hogy a választásokig meg is tartsuk ezt: kétmillió ember értesüljön hétről hétre arról, hogy valójában mi történik az országban. Ahhoz, hogy hetente kétmillió emberhez eljussunk, 3 500–4 000 aktivistára van szükségünk. Jelentkezz közénk! nyomtassteis.hu/jelentkezes

Ha csak egyszer is fél napot segítenél, már sokat tettél.

Megköszönjük azt is, ha támogatsz minket! De most elsősorban RÁD van szükségünk!
Csatlakozz hozzánk! nyomtassteis.hu/jelentkezes


Nagyon sok ember van, aki csak az M1 televíziót nézi, a Kossuth rádiót hallgatja és a megyei lapokat olvassa. Az ő fejükben egészen másféle kép alakul ki Magyarországról, mint azokéban, akik több forrásból tájékozódnak. Ahogyan mondani szokás, ma kétféle mozit nézünk.

Ami a kormány által birtokolt vagy elfoglalt csatornákon keresztül árad, az már nem is elfogultság, hanem gátlástalan propaganda és agymosás, időnként konkrét hazugság. Ha nem lépünk fel ez ellen, akkor a következő választáson olyan emberek fognak szavazni, akik nincsenek tisztában azzal, hogy milyen országban élnek.

Ideje hát tennünk valamit!

Egy egyszerű eszközt ajánlunk, amellyel megtörhetjük a kormányzati médiafölényt. Egyfajta XXI. századi szamizdatot, amely a mindenütt jelenlévő technológiákra alapozva, olcsón, könnyen és gyorsan juthat el akár milliókhoz is. Ehhez a te segítségedre is szükség van! Legyél te is Nyomtass te is!-aktivista: nyomtassteis.hu/jelentkezes

Van még néhány független újság és hírportál, amelyek tisztességesen elvégzik a munkájukat, csakhogy ezeket nem olvassák elegen. A Nyomtassteis-kezdeményezés segítségével azonban sokakhoz eljuttathatjuk az általuk előállított értékes tartalmakat. A legfontosabb írásokat lerövidítve, közérthetővé téve egy A/4-es lap két oldalára helyezzük el (tördeljük be). Ezt a lapot félbehajtva egy újság formátumú kis kiadványt kapunk.

Az aktuális lapszámok internetes oldalunkról tölthetőek le. Aki úgy gondolja, hogy ezekről a hírekről másoknak is értesülniük kell, annak csak annyi dolga van, hogy több példányban kinyomtatja vagy lefénymásolja, és terjeszti (lásd részletesebben az Így indulj el! menüben). A terjesztéssel kapcsolatban felmerülő kérdésekről a gyakori kérdések menüpontban is tájékozódhatsz.

A nyomtassteis kezdeményezés egyetlen esetben működik: ha elegen leszünk, akik ténylegesen terjesztik is ezt a kis újságot (nyomtatványt tudunk adni, ha nem tudsz nyomtatni és jelentkezel: nyomtassteis.hu/jelentkezes) Csatlakozhatsz kicsiben és nagyban is, lehetőségeid, erőd szerint. Akkor is sokat tettél, ha csak egy-két példányt nyomtatsz ki és juttatsz el ismerősökhöz vagy ismeretlenekhez.

De gondolkodhatsz nagyban is. Ha van lehetőséged, netán nyomdakapacitásod arra, hogy sok példányt állíts elő, akkor az már nagy segítség. Ha mozgósítod a barátaidat, hálózatot építesz olyanokból, akik rendszeresen szállítanák ki a lapot egy-egy adott körzetbe, akkor jelentősen járultál hozzá ahhoz, hogy minél több emberhez jusson el másféle információ, mint amit a kormányzati hírforrásokból kap.

A te segítségedre is szükség van! nyomtassteis.hu/jelentkezes

A kis újság terjesztésének fontos eleme a személyes beszélgetés, így azok, akik csak az állam által elfoglalt hírforrásokból tájékozódnak, találkoznak más véleményekkel is. Már egyre inkább tömeges mozgalommá fejlődik a Nyomtass te is!, így a hátra lévő rövid idő alatt, érezhetően ellensúlyozhatjuk a hatalom médiamonopóliumát.

Arra is alkalmas ez a kiadvány, hogy a választások közeledtével megismertesse az országot azokkal az elképzelésekkel, amelyeket a jelenlegi kormányt leváltani szándékozó politikai erők ajánlanak. Ez a kis újság azonban nem egy párt lapja, hanem független civil kezdeményezés.

Kiváló eszköz azoknak a magánembereknek, akik úgy érzik, hogy ha változást akarunk, akkor tenni is kell valamit.

Várunk, csatlakozz! nyomtassteis.hu/jelentkezes

Itt tudsz minket támogatni (Támogatásoddal eljuttatjuk a hiteles információkat azokra a kistelepülésekre, ahol csak a kormánypropaganda érhető el.)

Lájkold a Facebook-oldalunkat!

Legfrissebb újságunkat itt éred el